Smådäck

Smådäck

MEP Batterier & Fritid Sverige Erbjuder nya och gamla kunder över hela Sverige FRAKTFRITT (4500kr)

Dessutom Prisgaranti mot alla konkurrenter = Vi är billigast på kvalitet! Skulle du finna däcken billigare på annat ställe, får du dem likväl billigare hos oss! (gäller alla våra kvalitetsdäck)


Vi har traktordäck av alla slag och storlekar, bak och fram Diagonal och Radial i de flesta dimensioner. 65,70,85 profil, special etc. BKT, Petlas, Mitas, Taurus, Firestone, Continental, Michelin Vredenstein m.m. Traktordäck och kompletta hjul, övriga lantbruksdäck, radodling, entreprenad, skog, vagn/vagnshjul, ATV m.m. Vi säljer helt enkelt alltid bara kvalitetsdäck billigt! som vi erbjuder från några av världens största tillverkare idag!

Vi säljer alltså inga lågpriskvalite däck, som man blir svart i händerna när man tar i däcken, ojämn gång, eller torrsprickor när de står. Nej det finns det alldeles för många av på däckmarknaden, som vi får rapporter om hela tiden. Det är inte rekommenderbart för några hundralappar, vi vill bara ha nöjda kunder!


Hittar du inte det du söker eller har frågor, ring oss på 0511-16402 så lämnar vi pris direkt! eller mail: erland.pettersson@telia.com

Order och beställning 0511-16402 eller mail: erland.pettersson@telia.com

Vi har jobbat med däck i över 30 år, personlig service och hjälp, tveka aldrig kontakta oss! Välkommen ny som gammal kund utnyttja våra erbjudande!


Med Vänlig Hälsning Erland Pettersson

MEP Batterier&Fritid Sverige

Vinköl Skara

Tele: 0511-16402 Mobil: 0734-404715

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.